Gisteren heeft Dearworld de laatste podiumplek op Paaspop gewonnen. Via Next Best Band maakten verschillende bands kans de laatste podiumplek op Paaspop, dat vandaag begint. Morgen speelt Dearworld om 16:00 uur in de Restolounge op het Schijndelse festival. Na de eerste ronde bleven er tien veelbelovende bands over, waarna de stemronde door het publiek, die een week duurde, de winnaar bepaalde. Tot op de laatste dag was het een nek-aan-nekrace tussen Dearworld en het funky Monks Avenue, dat inmiddels een platendeal heeft bij Universal.

Dearworld, een electro/rock groep uit Oss, is ontstaan in 2008, en bestaat uit vier vrienden en ge├»nspireerd door rock en elektronische muziek zoals: Soulwax, Trentem├Âller en Radiohead. Met deze toevoeging is het programma van Paaspop nu helemaal compleet.

Deel: