Wie dacht dat het duizelingwekkende programma van Paaspop zo onderhand wel compleet is: better think again! Want Paaspop voegt nog doodleuk 14 nieuwe acts aan zijn line-up toe. Van techno tot hiphop en van speedrock tot smartlap: Måneskin (vorige week reeds aangekondigd) • Floor Jansen • Vitalic Live • Donnie • SEF • Son Mieux • Baby Blue: Flemming’s Farewell • Jezebel • Komodo • Smartlappen Karaoke • Sophie Straat • Speedmobile • The Vices • Träcksäck.

Eerder werden al onder meer André Hazes, Anouk, Chef’Special, Danny Vera, Davina Michelle, DI-RECT, Duncan Laurence, Epica, Fatboy Slim, Frenna Deluxe, Heino, Kensington, Kraantje Pappie, Krezip, La Pegatina, Lee Towers, Maan, Mental Theo, MY BABY, Netsky, Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld, Rolf Sanchez, Snelle & de Lieve Jongens Band, Suzan & Freek, Tabitha en Typhoon aangekondigd voor Paaspops eenmalige unieke september-editie op (vrijdag) 3, (zaterdag) 4 en (zondag) 5 september op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Deel: