Morgen, zaterdag 16 april, is het Record Store Day. Net een week na de release van het nieuwe Foo Fighters album ‘Wasting Light’ brengen Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendell, Chris Shifflet en Pat Smear een exclusieve LP uit met hierop klassieke covers in een nieuwe Foo Fighters versie. Deze exclusieve release, ‘Medium Rare’, is alleen op vinyl verkrijgbaar op 16 april bij de aangesloten popspeciaal zaken.

‘Medium Rare’ is een absolute must have voor de echte Foo Fighters fan en zij zullen dan ook verrast worden door covers van o.a. ‘Band On The Run’ (Paul McCartney & Wings), ‘Have A Cigar’ (Pink Floyd), ‘Down In The Park’ (Gary Numan) en Mose Allison’s (in de versie van The Who) ‘Young Man Blues’. ‘Medium Rare’ is de eerste en enige release die al deze bijzondere covers, opgenomen door de Foo Fighters, bundelen.

“I’m proud to be a part of Record Store Day. I grew up discovering music that changed my life in record stores like Fingerprints and will always do everything I can to keep that experience alive for generations to come,” aldus frontman Dave Grohl.

Deel: