Vanochtend heeft festivaldirecteur Jan Willem Luyken op Radio 6 de eerste namen voor het North Sea Jazz Festival 2011 bekendgemaakt. Onder meer Ahmad Jamal, Rumer en Paul Simon zijn bevestigd. Ook staan Return to Forever IV Hymn of the 7th Galaxy Tour (Chick Corea – keyboards, Stanley Clarke – bass, Lenny White – drum, Jean-Luc Ponty – violin en Frank Gambale – guitar), Raphael Saadiq en Esperanza Spalding Chamber Music Society op het programma van het driedaagse festival in Rotterdam. op Radio 6 de eerste namen voor het North Sea Jazz Festival 2011 bekendgemaakt.

Naast deze namen maken ook Selah Sue, Tedeschi/Trucks Band, Janelle Monae, Bootsy Collins, Branford Marsalis Quartet, Ben l’Oncle Soul, Richard Bona and Raul Midón, Rubén Blades en Mavis Staples hun opwachting op de 36e editie van het grootste indoor jazz festival ter wereld. De gehele line-up en het tijdschema worden eind april bekendgemaakt.North Sea Jazz is het grootste indoor jazz festival ter wereld. Het evenement vindt plaats op 8, 9 en 10 juli in de Rotterdamse Ahoy.

Deel: