De 3J’s hebben volgens de bookmakers geen kans om het Eurovisie Songfestival te gaan winnen. De Volendammers worden zo laag ingeschat dat een finaleplaats al onmogelijk wordt geacht. Van de 43 deelnemers staat Nederland op een gedeelde 39e plaats, samen met Italië en Macedonië. Alleen Malta en Portugal worden nog lager ingeschat door de bookmakers.

Het nummer ‘Never Alone’, de Engelse versie van het nummer dat op het Nationale Songfestival werd gekozen als deelnemend nummer, is volgens de toonaangevende bookmaker William Hill, nog lager ingeschat dan Sieneke. Het meeste kans op de winst maken Estland, Engeland en Frankrijk, dat het festival in 1977 voor het laatst won. Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats in Düsseldorf.

{slide=De kansen volgens de bookmakers:}

5/1 Frankrijk
6/1 Engeland
13/2 Estland
10/1 Azerbeidzjan, Bosnië-Herzegovina, Duitsland, Noorwegen en Zweden
14/1 Denemarken en Hongarije
16/1 Rusland
20/1 Ierland
40/1 Polen, Slovenië en Turkije
50/1 Finland, Griekenland, Oekraïne, Oostenrijk, Slowakije en Zwitserland
66/1 Armenië, Georgië, Israël, Roemenië en Servië
80/1 Bulgarije
100/1 IJsland, Letland en Moldavië
125/1 Albanië, Kroatië, Spanje en Wit-Rusland
150/1 België, Cyprus, Litouwen en San Marino
200/1 Italië, Macedonië en Nederland
250/1 Malta en Portugal

{/slide}

Deel: