Er komt hoogstwaarschijnlijk een musical over het leven van Robbie Williams. De zanger heeft toestemming gegeven aan een producent om zijn nummers te mogen gebruiken. De mede-oprichter van Take That startte zijn carrière op 15 jarige leeftijd, waardoor er inmiddels op zoek gegaan wordt naar twee ‘Robbie’s’. In de musical zal worden terug gegrepen op het turbulente leven van de ster, zijn opkomst met Take That, het vertrek uit de band in 1995 en zijn solo-carrière, die hem meer prijzen heeft opgeleverd dan welke andere Engelse solo-artiest ooit.

Ook zal Robbie’s drugs- en alcoholverleden terug komen in de musical, evenals zijn huwelijk met Ayda Field, afgelopen zomer. Het huwelijk met de actrice heeft flinke stabiliteit gebracht in het leven van de superster. In 2007 kwam in Engeland al een musical over Take That op de planken, welke nog steeds draait in het Londense West End.

Deel: