Over enkele weken gaat de reeks voorstellingen van Ach, Zalig Man van start, een project van JW Roy, Karin Stroo en Frank Lammers. Een boek, een CD en 8 unieke voorstellingen. Om jullie enthousiast te maken geeft Jan Willem nu al een liedje weg. Via deze link kun je het liedje ‘Hier is het Goed’ (over het dorp Eersel) gratis downloaden. Zet hem op je iPod, stuur hem door aan vrienden en bekenden, geef hem weg, zegt het voort.

Daarnaast kun je (ook gratis) nog een liedje opvragen van een dorp naar keuze door een mailtje te sturen naar info@monkeyman.nl. Je kunt daarbij kiezen uit: Duizel (Susanne Antonis), Knegsel (Klein Antwerpen), Wintelre (Dansen bij Van Loon), Steensel (Ronde van Steensel), Netersel (Piggy), Hulsel (Trouwen in Hulsel) en Reusel (Tinus van den Hollander). Meer informatie over de speellocaties en kaartverkoop vind je op www.jwroy.nl/achzaligman.html.

Deel: