[[Bonnie St. Claire]] is boos op [[BNN]]. Als de zangeres had geweten dat [[Ranking the Stars]] een programma is van die omroep, zou ze nooit hebben meegedaan. Bonnie deed in 2007 mee aan BNN’s [[Nationale IQ Test]] en haalde een [[IQ]] van 52. “Ik had gedronken, maar niet in die mate dat ik niet meer wist wat ik deed. Ik snapte alleen niet hoe het antwoordkastje werkte. Die uitleg ging te snel, dat weet BNN ook. Toch benadrukken ze het elk jaar weer en trekken ze het in het belachelijke.” St. Claire neemt dat BNN erg kwalijk. Ze vindt dat ze onterecht belachelijk wordt gemaakt.

“Het is maar goed dat ik niet wist dat Ranking door BNN werd uitgezonden, anders had ik denk ik niet meegedaan. Het heeft me best wel geraakt. Mede daarom ben ik bezig met het schrijven van een boek over mijn leven. Zodat ik onder meer kan rechtzetten dat het niet aan mijn IQ lag. Met mijn hersens is niks mis en ik heb een goed inzicht in mijn leven, want ik wist ook dat ik te veel dronk.” Ze vindt het niet erg dat in Ranking the Stars grappen over haar vroegere drankgebruik worden gemaakt. “Maar toen de vraag was: bij wie zou je je kinderen nooit huisvesten?, en ik op nummer 1 stond, was ik echt even van slag. Dat vond ik toch wel heel confronterend.”

Deel: