Vandaag, 8 januari 2010, is de dag dat [[Elvis Presley]] zijn 75ste verjaardag gevierd zou hebben. Wereldwijd wordt er door zijn vele fans stil gestaan bij de geboortedag van ‘The King’. Radio 5 draait de hele week muziek van Elvis en de diverse fanclubs, van de grootste rock & roll held aller tijden, staan stil bij deze bijzondere verjaardag. Ter ere van de 75ste verjaardag wordt ook een speciaal verzamelalbum uitgegeven met de titel ‘Elvis 75’. De verzameling begint bij ‘Heartbreak Hotel’, het eerste nummer wat ook in Europa een hit werd, en eindigt bij ‘A Little Less Conversation’, bekend van de succesvolle remix van [[Junkie XL]] uit 2002. Deze selectie bevat de grootste hits van Elvis; alle nummers op het album ‘Elvis 75’ haalde destijds een top 20 notering in de Britse hitlijsten. Ook verkrijgbaar als 4CD longbox, inclusief deluxe booklet.

Deel: