OZ Radio zendt op 31 december voor het laatst uit. Zanger/presentator [[Gordon]] begon op 1 augustus 2008 met OZ Radio voor ‘gay en gay friendly people’! Luisteraars moesten zich bij OZ Radio thuis voelen, ongeacht of ze nou wel of niet gay zijn. De naam OZ kwam van het fictieve land uit de filmklassieker ‘[[The Wizard of OZ]]’ met in de hoofdrol homo-icoon [[Judy Garland]]. Een land, waar geen haat, oorlog of ellende was. Gordon wilde graag het publieke bestel in met OZ Radio, maar kreeg onvoldoende steun vanuit de homogemeenschap en moest deze plannen laten varen. OZ Radio heeft bijna anderhalf jaar uitgezonden. Eerst onder de vleugels van Radio Digitaal van [[Talpa]] Radio, maar de laatste tijd zelfstandig via www.ozradio.nl. Omdat de exploitatiekosten niet langer opwogen tegen de opbrengsten, heeft Gordon met spijt in zijn hart besloten om op 31 december 2009 voor het laatst uit te zenden met OZ Radio. In plaats van het radiostation gaat Gordon zich toeleggen op schrijven, begin 2010 brengt de zanger zijn eerste boek uit.

Deel: