Waar [[Ilse de Lange]] optreedt is het vol. Altijd vol, en dat is niet onterecht, want de Almeloose scoort hit na hit, en draait inmiddels al zo lang mee, dat die rij hits onmogelijk in een adem te noemen is. In de Tilburgse [[013]] was dan ook weer afgeladen, en had de zangeres de tijd van haar leven. Ilse liet geen moment blijken weer een lange reis naar het oosten in het vooruitzicht te hebben, en dat straalde ook door naar het publiek. Slechts een enkeling kon niet alle nummers van de oorspronkelijke country-zangeres meezingen, en niet zelden was het guitige lachje van de blonde dame het bewijs dat ze zelf in feite geen noot hoefde te zingen. Ging het publiek uit z’n dak na het horen van het oude werk, zoals ‘I’m not so tough’, ook bij haar nieuwste album ‘Incredible’ bleek dat de CD niet voor niets een platina status heeft gekregen. Houdt het dan nooit op voor Ilse? Als het aan het publiek dat afgelopen donderdag in Tilburg na een stijlvol concert de zaal verliet ligt niet. Mogen wij ook even genieten?

Copyright 2009 Freddie de Roeck/http://www.freddie2.nl/
Deel: