[[Groots met een zachte G]] wordt steeds groter. Naast het concert in het [[Abe Lenstra]] in Heerenveen en drie concerten in het [[Philipsstadion]] in Eindhoven, komt er nu een extra concert bij in Eindhoven. Omdat het extra concert samen valt met het openingsduel van Oranje tegen Denemarken op het WK voetbal in Zuid Afrika, nodigt de Brabander iedereen uit om eerder voetbal te komen kijken. Het publiek kan dan samen met Guus de wedstrijd kijken. Dat combineren van voetbal en muziek deed de zanger al eerder in 2006 en 2008, ook toen viel een voetbalwedstrijd gelijk met een concert van de Brabantse zanger. “Die vrijdag, de dag dat Nederland met 4-1 van Frankrijk won zal ik nooit vergeten. Dat feest, die euforie, om dat te delen met ruim dertigduizend man in een stadion is echt waanzinnig. Dat gaan we 14 juni 2010 gewoon weer overdoen”, aldus Meeuwis.

Deel: