Spannende tijden voor [[The Killers]] en hun fans. Stapt zanger [[Brandon Flowers]] nu wel of niet uit de rockband, dat is de vraag. De laatste tijd zijn de geruchten steeds sterker dat Flowers uit de band zou stappen en solo verder wilde gaan, maar de platenmaatschappij van de band, [[Island Records]] ontkent het gerucht nu met klem. Een woordvoerder van Island Records zegt het echter een beetje verbloemd: “Brandon Flowers is not leaving The Killers to ‘go solo’. The band are on tour in South Africa at the moment, still busy promoting their third album ‘Day & Age’, and will be touring into spring 2010.” Een goed verstaander heeft echter door dat ‘not going solo’ niet betekent dat de zanger niet uit de band stapt, maar dat het net zo goed een richtings-switch van de zanger kan betekenen.

Deel: