[[Bono]]’s RED campagne, zijn stichting om een bijdrage te leveren aan het gevecht tegen AIDS, heeft [[Lady Gaga]] gestrikt om een koptelefoon te ontwerpen ten behoeve van de stichting. Bono richtte de stichting in 2006 op, en sloot al eerder een deal met [[Dr Dre]], die al een koptelefoon ontwierp die verkocht wordt, en sloot recentelijk ook een deal met sportmerk [[Nike]], die rode schoenveters voor de stichting gaat uitbrengen. Afgelopen week kondigde Bono de samenwerking met Nike en Lady Gaga aan,: “Dit is een hele grote dag voor iedereen om betrokken te zijn in het gevecht tegen AIDS. Nike gaat voor winst, en als we onze concentratie de aankomende jaren behouden kunnen dingen heel goed aflopen. Lady GaGa is op dit moment de laatste artiest die zich bij de RED campagne voegt. Dr. Dre heeft Beats Headphones ontworpen, de grote, ken je die? Je ziet er veel mensen mee rondlopen… En nu gaat Lady GaGa haar eigen headphone collectie beginnen, en je krijgt het beste geluid dat je met geld kunt kopen!”

Deel: