Oud [[Total Touch]]-zangeres [[Trijntje Oosterhuis]] brengt aanstaande vrijdag een CD uit met covers van de onlangs overleden King of Pop [[Michael Jackson]]. Op de CD, die ‘Never can say goodbye’ heet, wordt de zangeres begeleid door gitarist [[Leonardo Amuedo]]. Ondanks dat het idee voor de CD net na het overlijden van de popster opkwam, is het volgens Oosterhuis geen ode aan Jackson, “Dit album is geen tribute. Michael Jackson heeft geen tribute nodig. Het is een verzameling privé-opnames van mijn favoriete Michael Jackson songs. Het moest er uit. Werkelijk! Als het flopt dan zal ik als eerste roepen: eigen schuld! Het zou mij zo veel verdriet doen als dit project een verkeerde behandeling krijgt. Het is geboren uit liefde voor de muziek.”. De CD is bij Oosterhuis thuis opgenomen als hobby-project van de zangers, maar toen platenmaatschappij [[Blue Note]] van het project hoorde, kwam het al snel tot een overeenkomst de CD in zijn geheel uit te brengen. Dit weekend brengt Oosterhuis ook al een album uit, ‘Best Of [[Burt Bacherach]] Live’, een live-registratie van het concert van Oosterhuis met het [[Metropole Orkest]] op 4 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Deel: