Dat de [[Vengaboys]] weer optreden is nog niet bij iedereen bekend. Vandaar dat de kaartenactie die we de afgelopen weken hier op Maxazine.nl hielden veel reacties opleverde. Velen geloofden niet dat de vier partybeesten weer op het podium zouden staan, of dat het echt geen covergroepje was. Toch waren het de echte Vengaboys die zaterdagavond in de Heiberg in Veldhoven ten tonele traden. ‘[[We’re going to Ibiza]]’, ‘[[Boom, Boom, Boom, Boom!!]]’, ‘[[We like to party]]’, en vele andere hits de de band in de jaren ’90 had, passeerden de revue. Een staaltje danswerk en show waar het publiek echter matig op reageerde. Misschien was het de overduidelijke playbackshow, waarbij de vier slechts in de intro’s wat extra whoo’s en whaa’s schreeuwden, toch vielen Kim, Denise en de boys niet uit hun rol, en sprongen rond alsof het een volle ArenA was. Dat mag dan wel weer klasse genoemd worden, want voor de rest kon je misschien beter de DJ’s die de zaal van tevoren moesten opwarmen een CD-tje laten draaien.

Copyright Freddie de Roeck/www.freddie2.nl
Deel: