Na 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in Frankrijk en de [[Balearen]] is [[David Guetta]] eindelijk doorgebroken. Hielp [[Citroën]] hem een jaar geleden nog door hem in te huren voor de muziek voor de [[Transformers]]-reclame, nu heeft hij die steun niet meer nodig. Sinds ‘When Love Takes Over’ uitkwam, kent de hele wereld David Guetta, en met zijn nieuwe album ‘One Love’ probeert hij de wereld nog meer te veroveren. ‘One Love’ bevat 15 tracks die niet allemaal even sterk zijn als zijn doorbraak, en ook de inbreng van artiesten als [[Wil.I.Am]], [[Kelly Rowland]], [[Estelle]] en [[Ne-Yo]], kunnen hem hier niet altijd bij helpen. [[Black Eyed Peas]]-mix van ‘[[I gotta feeling]]’ is echter een uitspringer, hoewel de keuze voor een remix op een normaal album te zetten erg verrast. Kelly Rowland’s medewerking op ‘It’s the way you love me’ is erg sterk, een mogelijke nieuwe single voor David?

Moeten we het hele album nu dan in de kast zetten? Als je van de experimentele dance van Guetta houdt, is het een must, voor de gemiddelde muziekliefhebber zal het album toch iets onder de maat zijn. (7/10)

Deel: