Op de dag dat [[Michael Jackson]] stierf, schreef de ‘King of pop’ nog enkele ‘wensen voor de wereld’. Naar nu is bekend gemaakt schreef Jackson enkele korte textjes die hij overal in huis op plakte en neerlegde. “I am so grateful that I am a magnet for miracles,” was een van de texten die Jackson schreef. Opvallend, want ‘magnet for miracles’ is een text die rechtstreeks gecopiĆ«erd lijkt uit de verschillende zelf-hulpprogramma’s voor alcoholisten en andere verslaafden. Ook schreef Michael de wens: “Love, no violence ever! Remember a beautiful future promise of tomorrow.” Ook zijn in het huis verschillende briefjes gevonden die Jackson zouden moeten herinneren dat hij ‘We are the world’ zou moeten zingen tijdens zijn concertreeks in de Londense O2-Arena. Vrienden van Wacko Jacko zeggen dat Jackson de laastte tijd nogal in de war was, zijn brein zou zijn aangetast door de cocktail van medicijnen en pijnstillers, die uiteindelijk ook tot de dood van de zanger hebben geleid. Een van de laatste wensen van Michael zou zijn geweest dat zijn drie kinderen de komende jaren beschermd zouden moeten opgroeien als vorsten, begeleid door een $750.000 kostend team van bodyguards.

Deel: