Zaterdag 15 augustus was het weer zover, DECIBEL. [[b2s]] organiseerde voor de 8ste keer het Decibel outdoor festival. Het festival werd net als alle voorgaande edities gehouden in natuurgebied [[Beekse Bergen]] te [[Hilvarenbeek]].
b2s heeft diverse concepten gemaakt van de Hardcore en hardere dance muziek. De concepten die aanwezig waren en ieder een eigen podia hadden waren: * back2school, *Hardcore4life, *Refuse, *Pussy lounge, *UP, *Darkness4life, *Remember, *1992is4you!, *Euphoria (nieuw)

Verder was er de main stage waar de climax van het festival ’s avonds rond 2300uur werd bereikt met muziek door [[The Viper]], laser en vuurwerk.

b2s heeft die jaar de mogelijkheid gekregen om het festivalterrein te vergroten. Hierdoor was aan comfort geen gebrek. Alles was prima geregeld. De eigenschappen van het natuurgebied kwamen nu echt uit de verf. De locatie was echt perfect, aan een meer met heuvels, strand en bebossing.

Als redactielid ben ik naar dit uitverkochte feestje geweest waar 40.000 mensen compleet uit hun dak gingen op keharde “phat beats only!” Als redactie hebben we ook enkele foto’s en video getwitterd om jullie een indruk te geven wat Decibel outdoor nu eigenlijk is.

Zelf ben ik niet echt de persoon die snel naar dit soort muziek luistert maar als je tussen al deze mensen staat kun je niet blijven staan, je moet meespringen.

{slide=Twitter foto’s}

100% isis @wheels @Decibel on Twitpic| Main Stage @Decibel on Twitpic | 1992 is 4 you stage!Net foto van 2 chicks genomen! on Twitpic | Podia UP@Decibel on Twitpic | Decibel B2Sstage!40000 man on Twitpic {/slide}

{slide=Twitter video}

{/slide}

 

 

Deel: