[[Robbie Williams]] werkt op het moment aan een comeback. Williams wil na een stilte van enkele jaren zijn status als grootste Britse popster van nu bevestigen. Het is voor het eerst sinds 2006 dat de ex-[[Take That]]-er met nieuw werk uitkomt. ‘[[Rudebox]]’ is de meest recente cd van de voormalige boyband-zanger. De nieuwe CD van het popicoon, ‘Reality Killed The Video Star’ (Naar een titel van [[The Buggles]]), die in November zal uitkomen, beschrijft hijzelf als ”een moordplaat”.

Robbie Williams heeft één van zijn nummers opgedragen aan de onlangs overleden King of Pop: [[Michael Jackson]]. “Ik probeerde al een tijdje een tekst op te nemen in een liedje. Toen hij overleed kreeg ik nieuwe inspiratie, en met hem in het achterhoofd heb ik het liedje herschreven. Ik heb een writersblock gehad. Ik kreeg een tijdje niets uit mijn handen”, zo verklaart de zanger de lange periode tussen zijn vorige CD en nu. Wachten dus tot 11 oktober, de release van zijn nieuwe single ‘ Bodies’.

Deel: