De grote namen uit de Nederlandse muziekscene weten Muze Misse al 12 jaar te vinden. Dit grootse kleine festival in hartje Oss is een begrip. Verdeeld over 2 podia in het gezellige Jan Cunenpark kunnen muziekliefhebbers en gezelligheidsdieren genieten van een veelzijdig programma. De sixties sound van The Kik, de melodische metal van DOOL, de meezingers van Tino Martin, de groovy beats van The Cool Quest en de pakkende teksten van rapper Sevn Alias klinken zondag 1 juli over het festivalterrein. Voordat de legendarische rockers van The Golden Earring de avond afsluiten met een 1,5 uur durende set biedt Muze Misse ook een podium aan de funky formatie Supermoon, heavy metal band The Dirty Denims, bluesrocker Ralph de Jongh en de jongste band van Nederland: Black Swords.

De eetweide met tal van standjes voorziet alle bezoekers van een culinair natje en droogje. Die calorieën weer verbranden kan op de klanken van Heavy Hoempa. Dit dweilorkest dat uitsluitend stevige rockmuziek speelt krijgt alle voetjes van de vloer.

De allerkleinsten mogen voor een klein prijsje naar binnen en komen niets te kort. Theatermaker Joris nodigt de kids uit om samen muziek te maken en dat is elk jaar weer een groot succes. Ook het naastgelegen Museum Jan Cunen doet mee en programmeert tijdens Muze Misse optredens van The Visual en Yasmine. Een lekker zonnetje erbij en je dag kan niet meer stuk!

Muze Mise wordt gehouden op zondag 1 juli van half één tot en met half twaalf in het Jan Cunenpark in Oss. Kaarten verkrijgbaar via Primera of via www.muzemisse.nl

Line-up Muze Mise:

The Golden Earring
DOOL
Tino Martin
The Kik
Sevn Alias
The Cool Quest
Heavy Hoempa
The Dirty Denims
Supermoon
Ralph de Jongh
Black Swords
Joris

Deel: