Het heeft 5 jaar geduurt, maar Paul Van Haver, ofwel Stromae, is terug met nieuwe muziek. Vrijdag komt de soundtrack ‘Défiler’ uit. Défiler is de originele soundtrack van de eerste catwalkshow van het collectief Mosaert, Capsule n°5. Mosaert is een anagram van Stromae, en pakte op 6 april j.l. uit met zijn allereerste catwalkshow in het Parijse warenhuis Le Bon Marché Rive Gauche ter gelegenheid van de lancering van de vijfde capsulecollectie, ‘Capsule n°5’. Het creatieve Belgische label, geleid door Stromae – Paul Van Haver -, Coralie Barbier en Luc Junior Tam trakteerde zo’n 2000 toeschouwers op een vernieuwende modeshow.

Samen met styliste van het collectief, Coralie Barbier, lanceerde Stromae, drie weken geleden, een eigentijdse modecollectie en verraste een select gezelschap met een artistieke modeshow met een mix van defilé, dans en – speciaal door Stromae – gecomponeerde muziek. De catwalkshow is op film vastgelegd, onder regie van Sacha Wiernik en Luc Junior Tam. Deze beelden worden in combinatie met het 9 minuten durende nummer op vrijdag 27 april uitgebracht. Défiler’ is vanaf dan beschikbaar op alle streamingplatforms zoals Spotify, Apple Music en Deezer.

Marion Motin verzorgde de choreografie van de show die werd uitgedacht door het label Moseart en de creatieve teams van Le Bon Marché. Het geheel werd opgeluisterd door een originele soundtrack met de titel “Défiler”. Het bijna 9 minuten durende nummer werd speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd door Stromae met behulp van zijn broer en artistiek directeur van het label, Luc Junior Tam en geluidstechnicus Lionel Capouillez.

Deel: