Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Thirty Seconds to Mars in Ziggo Dome.

Concerttip dinsdag 20 maart: Thirty Seconds to Mars in Ziggo Dome

De band staat bekend als een van de spannendste liveacts ter wereld. Dat bleek maar weer toen de leden hun single ‘Walk On Water’ voor het eerst live ten gehore brachten tijdens een opvallend optreden bij de MTV VMA Awards. Het optreden werd vertoond via infrarood technologie, met Travis Scott als speciale gast. Walk On Water is de eerste single van het vijfde album van de band. Thirty Seconds to Mars was bovendien genomineerd in de categorie Best Alternative bij de MTV European Music Awards, die op 12 november aanstaande werd uitgezonden.

Thirty Seconds to Mars, bestaande uit Jared Leto, Shannon Leto en Tomo Milicevic, heeft wereldwijd meer dan 15 miljoen albums verkocht en geeft over de hele wereld uitverkochte concerten in arena’s en stadions. De band heeft in haar carrière ontelbare prijzen en awards binnengesleept, inclusief een dozijn MTV Awards, een Billboard Music Award en een Guinness World Record voor de langstdurende tournee van een rockband ooit. Op 4 juli jongstleden schoot de band een documentaire met de titel ‘A Day in the Life of America’. Met 90 crews in 50 staten (plus Washington, D.C. en Puerto Rico) omvat het project het Amerikaanse leven op één bepaalde dag. Thirty Seconds to Mars brengt op 6 april hun vijfde studioalbum ‘A Day in the Life of America’ uit.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: