Na de afgelopen twee jaar uitverkochte edities gevierd te hebben komt WOO HAH! in 2018 groter terug dan ooit. Het toonaangevende hiphop festival gaat komend jaar haar lustrum vieren met een 3-daags festival op het Beekse Bergen terrein. Verspreid over twee volle dagen en een avond komen er meer dan 60 topartiesten naar WOO HAH! toe. De eerste namen beloven alvast heel veel goeds met J. COLE, JOEY BADA$$, 6LACK, BLACKBEAR, GOLDLINK, LIL PUMP, SKI MASK THE SLUMP GOD, J HUS, BELLY, SEVN ALIAS, MIST, BOKOESAM, LEAFS, JACIN TRILL en ARES. De kaartverkoop start vrijdag 8 december om 10.00 via woohahfestival.com.

De relatief korte geschiedenis van WOO HAH! festival is bijzonder succesvol te noemen: Waar het festival in 2014 begon als een kleinschalig festival voor pakweg 4.000 bezoekers, groeide het in een paar jaar uit tot een uitverkocht festival (2016) en daarna zelfs tot een meerdaags uitverkocht festival (2017) met 30.000 bezoekers in twee dagen tijd in de Spoorzone van Tilburg. WOO HAH! is daarmee dan ook het grootste festival van de Benelux in haar soort en de organisatie is vastberaden de komende jaren nog verder door te groeien. Met groei komt ook de broodnodige verandering, want het festival was behoorlijk uit haar jasje gegroeid. Door een verhuizing naar het tegen Tilburg aan gelegen Beekse Bergen terrein in gang te zetten kan het festival de komende jaren al haar wensen realiseren.

Het festivalterrein van de Beekse Bergen kent een mooie en bosrijke omgeving en is direct aan een meer gelegen. De festivalcamping is direct aangrenzend aan het festival en voor de mensen die niet zo graag kamperen worden er ook veel verschillende vaste accommodaties verhuurd zoals blokhutten, bungalows, en meer. Met J. COLE, JOEY BADA$$, 6LACK, BLACKBEAR, GOLDLINK, LIL PUMP, SKI MASK THE SLUMP GOD, JHUS, BELLY, SEVN ALIAS, MIST, BOKOESAM, LEAFS, JACIN TRILL en ARES als eerste bevestigingen is de toon voor WOO HAH! Festival 2018 meteen gezet. Met al deze namen en de aankomende 50+ acts in het verschiet biedt WOO HAH! bezoekers de kans om de ultieme hiphop getaway te beleven. Naast de live acts biedt WOO HAH! een hele waslijst aan extra activiteiten en randprogramma. Meer informatie hierover volgt later.

WOO HAH! wordt komend jaar gehouden op 13, 14 en 15 juli. Op 13 juli gaat de camping in de middag open en is er speciaal voor alle camping en weekend bezoekers in de avond al een volwaardig muziekprogramma. Op 14 en 15 zijn er vervolgens twee volle festivaldagen.

Deel: