Ken Carson, alias X Man, komt naar 013 met zijn Chaos Tour, zijn eerste solotour sinds de X MAN Tour (2022). De rapper, gekenmerkt door zijn melodische flow, stond in 2022 nog op WOO HAH! X Rolling Loud. Carson is getekend bij het label OPIUM Records/Interscope van Playboi Carti, waar ook Destroy Lonely bij is getekend.

Vorig jaar bracht hij zijn album ‘A Great Chaos’ uit, waarop ‘Jennifer’s Body’ en ‘Fighting my Demons’ te horen zijn, een album dat lof kreeg van iconen als Jay Z, Drake, J Cole en de Red Hot Chili Peppers! Na zijn debuut op Coachella zal in mei Ken Carson support zijn bij de ‘Unlimited Love’ tournee van de peppers.

Eerder dit jaar bracht hij zijn nieuwe single ‘overseas’ uit. De single had binnen de eerste vierentwintig uur meer dan drie miljoen wereldwijde streams en kreeg steun van verschillende media. Dat de aankomende tournee ook vreemd episch zal zijn, is een feit! Ken Carson komt op woensdag 25 september met een exclusieve NL-show in 013 Poppodium, Tilburg.

Deel: