Omdat het nog oneindig lang duurt voor het tijd is voor de traditionele december popquiz en iedereen toch een beetje in vorm moet blijven, spelen we volgende week drie popquizzen op een rij. Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 september kun je elke avond meespelen met een andere quiz. Deelname op donderdag en/of vrijdag levert extra punten voor de zaterdag-quiz op! Naast losse teamtickets per avond zijn er ook passe-partouts voor alledrie de quizzen te krijgen.

Donderdag 14 september – Alternative Nation

Ga jij elk jaar naar Lowlands om nieuwe bands te ontdekken? Vind jij het onbegrijpelijk dat de Pixies en the War On Drugs nooit in de top 40 hebben gestaan? Draag jij bandlogo’s op je borst, omdat je daadwerkelijk nummers van ze kent en niet omdat het T-shirtje toevallig in de aanbieding was bij de H&M? Dan zou dit heel goed jouw quiz kunnen zijn. We gaan door de muziekgeschiedenis heen en blijven een beetje links van het midden en bewijzen meteen dat er aan de alternatieve kant van popmuziek ook een hoop meezingers zijn gemaakt. YOU LUCKY, LUCKY YOU’RE SO LUCKY!

Omdat het nog oneindig lang duurt voor het tijd is voor de traditionele december-quiz en iedereen toch een beetje in vorm moet blijven, spelen we in september drie popquizzen op een rij. Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 september kun je elke avond meespelen met een andere quiz. Deelname op donderdag en/of vrijdag levert extra punten voor de zaterdag-quiz op!

Vrijdag 15 september – 100% NL

Een van de populairste rondes in de Popquiz Marathon, dus daarom ook in dit rijtje: een quiz die helemaal is gewijd aan Nederlandse artiesten. Grote knallers, smartlappen en jaren 80 Nederpop-hits, ze zitten allemaal in deze quiz. Je moet wel onder een steen hebben geleefd en/of van steen zijn wil je aan het eind van de avond niet op de tafels staan mee te zingen. MAAAAAAANUUUUUEEEEELAAAAAAA!

Zaterdag 16 september – Algemeen (finale)

De grande finale, de quiz der quizzen, hier moet elke quizliefhebber bij zijn: de Rotown Quiz. Al meer dan 15 jaar wordt ‘ie gespeeld door jong en oud en al meer dan 15 jaar noemen wij het “een avondje goudeerlijk quiz-vermaak van de bovenste plank”. En dat is het ook. Er zijn biertjes in overvloed, net te weinig zitplaatsen en de gezelligste fragmentjes van toen en nu. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je teamticket en COME OUT AND PLAY!

Voor alle drie de avonden geldt:
20.00 uur: uitgifte formulieren
20.30 uur: start quiz
Teamkaart per quiz = 10 euro (die kaart is dus geldig voor 5 personen!)
Passe-partout voor 3 quizzen = 20 euro (ook deze kaart is geldig voor 5 personen)
(exclusief servicekosten)
Meer informatie: www.popquizzen.nl

En dan nog één keer: Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan, 1 teamkaart of passe-partout per team nodig. (Dus geen 5 kaarten kopen voor het hele team…)

Deel: