Dit jaar bestaat hiphopplatform Encore, dat iedere zaterdagnacht verantwoordelijk is voor een bruisende clubnacht in Melkweg Amsterdam, vijf jaar. Dit eerste lustrum wordt in december groots gevierd in AFAS Live in Amsterdam. Voor dit event wordt flink uitgepakt met een gevarieerde line-up en grootse productie. Na een denderende uitverkochte editie van Encore Festival afgelopen zaterdag pakt Encore meteen door met deze viering van hun vijfjarig bestaan.

Dit jaar bestaat hiphopplatform Encore, dat iedere zaterdagnacht verantwoordelijk is voor een bruisende clubnacht in Melkweg Amsterdam, vijf jaar. Dit eerste lustrum wordt op vrijdag 1 december groots gevierd in AFAS Live. Tijdens Encore Festival afgelopen zaterdag werd dit evenement geteased door de plaatsing van een mysterieuze datum op de timetable handouts, en vond de onthulling middels een video-aankondiging plaats op de Club Stage en de Live Stage.

Voor deze lustrumviering wordt flink uitgepakt met een gevarieerde line up en grootse productie. Zie het als een Encore clubnacht XXL, natuurlijk met liveprogramma, entertainment en de vetste hiphop en R&B acts van dit moment. De eerste namen uit de lineup worden binnenkort bekend gemaakt.

“We zijn supertrots dat we Encore de afgelopen vijf jaar hebben kunnen uitbouwen tot wat het nu is. We zijn enorm gegroeid en we zijn vastberaden Encore de komende vijf jaar naar een nog hoger plan te tillen”, aldus medeoprichter Wesley Texel. “Encore 5 Year Anniversary wordt een feestelijke avond waarop we terugkijken op wat we de afgelopen vijf jaar hebben bereikt en vol enthousiasme naar de toekomst kijken en nieuwe plannen zullen smeden.”

Encore 5 Year Anniversary
Vrijdag 1 december | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 22:00 uur
Early Bird Tickets: €22,50
Reguliere tickets: €27,50
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 1 september om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Deel: