Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Borsato & Friends in Ziggo Dome

Concerttip vrijdag 23 juni: Borsato & Friends in Ziggo Dome

Op 23 en 24 juni staat Marco Borsato in de Ziggo Dome, met een speciaal jubileum concert!

Het allereerste concert in de Ziggo Dome was van Marco Borsato. Reden genoeg om Marco Borsato & Friends te vragen om weer op de vijfde verjaardag te komen spelen!

Marco Borsato: “Voor mij is de Ziggo Dome een bijzondere plek waar ik met deze speciale concerten nu voor de twintigste keer mag staan. De Ziggo Dome heeft de meest moderne technieken in huis, als bezoeker ervaar je dat er alles aan gedaan is van deze concertzaal een locatie te maken waar zowel artiest als publiek zich helemaal thuis voelt. Ik mag nu voor de twintigste keer in Ziggo Dome entertainment bieden in zijn puurste vorm en ik ben er trots op dat ik dit unieke jubileum samen met mijn fans kan delen en vieren.”

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: