Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Linkin Park in Ziggo Dome

Concerttip dinsdag 20 juni: Linkin Park in Ziggo Dome

De Grammy Award winnende rockband Linkin Park komt op 20 juni naar Nederland voor een concert in de Ziggo Dome. Dit concert is onderdeel van van hun One More Light World Tour die in het teken staat van het aankomende zevende studioalbum One More Light. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster. De plattegrond verschijnt bij Ticketmaster zodra de kaartverkoop is gestart.

Linkin Park staat bekend om de verrassende creatieve muzikale wendingen in hun carrière. Ze zijn dan misschien ook wel de enige band die heeft bewezen met hetzelfde gemak een podium te kunnen delen met Jay-Z als met Metallica, Steve Aoki of Paul McCartney. Het aankomende album One More Light is misschien wel het persoonlijkste album van Linkin Park tot nu toe. Het is gebaseerd op de meest intieme thema’s uit de levens van de bandleden.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: