Op dinsdag 21 november komt gitarist Estas Tonne voor een eenmalig concert naar Koninklijk Theater Carré. Het concert is onderdeel van zijn zevende wereldtournee getiteld Reviving Water. Estas Tonne wordt bijgestaan door gastmuzikanten Joseph Pepe Danza en Netanel Goldberg.

In 2016 speelde Estas Tonne al tweemaal voor uitverkochte zalen in Nederland. In het najaar van 2017 keert hij terug naar ons land als onderdeel van zijn wereldtournee Reviving Water. Estas Tonne is een charismatische gitarist die muziekstijlen zoals flamenco, klassiek en gypsie vermengt tot een twee uur durende mystieke beleving.

Estas Tonne is geboren in Oekraïne, waar hij een klassieke opleiding aan een lokale muziekschool volgde. Al op zijn achtste trad hij regelmatig op. Na een verhuizing naar Israël en een sabbatical van 10 jaar begon Estas Tonne met hernieuwde inspiratie te musiceren. Aanvankelijk speelde hij als muzikale nomade door heel Europa op straten en pleinen. Gaandeweg werd hij steeds meer geboekt door festivals en theaters en doet hij inmiddels naast Europa tijdens zijn tournee ook ook Noord-Amerika aan.

Deel: