Rotterdamse cultband The Bullfight zal op 8 mei 2017 een nieuw album uitbrengen. Het album, getiteld “Shame, Guilt, Deception – individuals chapter I”, zal uitkomen op het Rotterdamse platenlabel Brandy Alexander Recordings. De plaat zal verschijnen als dubbel-cd en te verkrijgen zijn via digitale kanalen als iTunes en Spotify.

Na de eerste officiële video van het album, “The Weeping Willow”, is nu ook de tweede officiële video uitgebracht, “That Man”.

Via Facebook heeft de band aangekondigd dat er een gelimiteerde speciale editie verkrijgbaar is met handgeschreven teksten, een originele ets van de hoes en een poster. Slechts 5 exemplaren van deze editie zijn te koop. Beeldend kunstenaar Jaco Putker heeft het artwork verzorgd en speciaal voor de hoes de ets vervaardigd.

De presentatie van de plaat vindt plaats in Theater Walhalla op 6 mei, waarna de band de plaat verder zal promoten in onder andere Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Op 4 mei zal de band optreden bij Rotterdam Late Night. Kaarten voor de show in Walhalla zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Deel: