Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Doors Alive in De Pul

Concerttip zaterdag 17 december: The Doors Alive in De Pul

’s Werelds beste The Doors tribute band komt wederom naar De Pul in Uden! Ze komen niet alleen muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, maar ook qua uiterlijk, show en performance waan je jezelf bij een concert van het origineel. De zanger  Mike  heeft niet alleen zijn looks en houding mee, ook zijn stem lijkt als twee druppels water op die van Jim Morrison.

Om het authentieke Doors-geluid opnieuw te creëren, spelen de andere bandleden op identieke instrumenten en pedalen als de originele bandleden.

Uiteraard komen alle hits voorbij: ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’, ‘Riders On The Storm’, ‘The End’ en nog veel meer. Echte Doors fans mogen dit niet missen!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: