Ali B, Brace en Kenny B hebben deze week hun nieuwe zomerse single ‘Let’s Go’ gereleased. Ali B richt zich weer volledig op zijn muziek en heeft inmiddels vijf tracks uitgebracht, waaronder ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ (platina), ‘Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn’ feat. Ruben Annink (platina) en ‘Een Klein Beetje Geluk’ feat. Boef & Sevn Alias (goud).

Tijdens een schrijverskamp op Ameland vloog hij per helikopter Kenny B (Parijs) en producer Spanker (‘Misschien Wel He?’) in. Zanger Brace (Hartendief, The Voice of Holland ) sloot aan en aldaar ontstond de basis voor de zomertrack ‘Let’s Go’. Giel Beelen deelde via zijn Instagram al een snippet van de track vanaf zijn vakantieadres.

Ali gaf op De Dam voorbijgangers alvast een voorproefje van ‘Let’s Go’. Samen met Brace en een boombox gingen ze de straat op om mensen te laten dansen. RTL Boulevard was hierbij om alles vast te leggen. Daarna gingen de heren door naar RTL Late Night waar ze tafelgast waren. Ook verzorgden ze daar het allereerste live optreden van de single. Ali was daarna te gast bij Frank Dane van Radio 538 voor een interview waarin hij meer vertelde over de totstandkoming van ‘Let’s Go’.

De officiële video is opgenomen op het strand van Noordwijk. Ali schakelde hiervoor de getalenteerde producent Atlynn Vrolijk en opkomend regisseur Nicolai de Lima in. De video is reeds in première gegaan en staat nu openbaar op YouTube.

Deel: