Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jason Derulo.

Concerttip dinsdag 9 februari: Jason Derulo in HMH

Met zijn recente, vierde album ‘Everything Is 4’ oogst pop- en R&B-megaster Jason Derulo opnieuw veel lof. Een nieuwe wereldtour kan dus ook niet uitblijven. Op dinsdag 9 februari staat hij op de planken van de Heineken Music Hall.

Het leek voor de Amerikaan onmogelijk om het succes te evenaren van ‘Tattoos’, het hitalbum dat met de singles ‘Talk Dirty’, ‘Trumpets’ en ‘Wiggle’ (met Snoop Dogg) drie kneiters van hits scoorde. Niets is minder waar; met zijn vierde plaat ‘Everything Is 4’ lijkt de populariteit van Jason Derulo alleen maar groter te groeien. Leadsingle ‘Want To Want Me’ knalde in een paar weken tijd naar de nummer 1 van Billboards Top 40 en werd een wereldwijde hit. De clip werd in drie maanden tijd ruim 62 miljoen keer bekeken op Youtube. Met de aanstekelijke jaren 80-popsound, schudt Derulo voor een deel zijn R&B-veren af, maar meet hij zichzelf een stralend nieuw jasje aan dat hem ook als gegoten zit.

Meer info en kaarten via www.heineken-music-hall.nl

Deel: