Het Bossche nachtleven is zich de afgelopen tijd flink aan het ontwikkelen. W2 Poppodium ziet het als taak om een bijdrage te leveren aan een bloeiende scene en de toenemende vraag naar elektronische muziek in Den Bosch. Om dat zo goed mogelijk te doen hebben ze het submerk W2N8 ontwikkeld. De vlag waaronder alle toekomstige dance-avonden van W2 uitgerold worden.

W2N8 gaat een samenwerking aan met Losjes voor de nieuwe avond Nachtwacht, waar op de eerste editie househeld Gerd zijn opwachting maakt. Daarnaast halen ze de organisatie Broeikas naar Den Bosch die aftrapt met headliner Wouter S. In de nabije toekomst staat er uiteraard nog veel meer nieuws op het danceprogramma.

Een goed begin is het halve werk, dus hoe kunnen we W2N8 beter aftrappen dan met een stevig feestje? Juist ja! 11 April vieren ze met diverse Bossche helden al het moois dat komen gaat in de vorm van een Duketown DJ Bash. Een avond waarbij snel geschakeld wordt tussen verschillende genres, gepresenteerd door de connaisseurs van het Bossche nachtleven met Cinnaman als headliner.

Komende W2N8 avonden
Zaterdag 11 april – W2N8 presents: Duketown DJ Bash
Zaterdag 2 mei – Nachtwacht: met o.a. Gerd
Zaterdag 30 mei – Broeikas x W2N8: met o.a. Wouter S.
Zaterdag 25 april – Rewind #11: met o.a. Eaglemen

Deel: