Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

 Vrijdag 20 februari: Roosbeef in Hedon Zwolle

Roosbeef is een Nederlandse band, rondom naamgever, singer-songwriter en toetseniste Roos Rebergen. Verder bestaat de uiterst getalenteerde band uit drummer Tim van Oosten, Tom Pintens op bas, en Tijs Delbeke(toetsen, gitaar, zang).

De teksten waren oorspronkelijk afwisselend Engels- en Nederlandstalig, maar zijn sinds het debuutalbum alleen Nederlandstalig. Hoewel er de laatste jaren veel Nederlandstalige zangeressen zijn opgekomen met begaafde tongval, blijft (de inmiddels in Antwerpen woonachtige) Roos Rebergen toch een uniek geval. Door het maken van muziek dat een intieme afspiegeling is van haar persoonlijkheid. Eeen beetje dwars met liedjes die vol zitten met melancholiek en uiterst grappige hersenspinsels, met voor –en tegenspoed, de liefde en het leven als belangrijke thema’s. Terwijl haar band Roosbeef muzikaal steeds dynamischer en spannender blijft worden, bewaren Rebergens liedjes die typisch kneuterige charme.

Op 13 februari dit jaar is het derde album van Roosbeef uitgekomen. Met opnieuw die unieke stem en mooie teksten.

Meer info en kaarten:  http://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/3602/roosbeef

Deel: