De rockers van Kiss zijn in 2015 voor de vijfde keer te gast op het cruiseschip Norwegian Pearl voor hun Kiss Kruise. Tijdens dit jubileum gaat de band het uit 1975 daterende album ‘Alive!’ in zijn geheel ten gehore brengen. De Kiss Kruise V indoor show neemt de fans mee terug naar het gouden tijdperk toen Kiss bekend werd en de wereld veroverde. Het festival zal gehouden gaan worden tijdens de trip van Miami naar Jamaica, van 30 oktober tot 3 november.

Alle aanwezigen krijgen een gesigneerd item, ondertekend door alle bandleden, tesamen met een foto met jou en/of je kamergenoten. Wil je met ze op de foto mét of zonder schmink, dat bepaal jij!. Diegene die een hut boeken gedurende de voorverkoop krijgen vóór de afvaart een gelimiteerd t-shirt. De website van het event is gelimiteerd wat betreft verdere details, er zijn tot dusver nog geen andere bands aangekondigd. Wel melden ze dat ze voor 2015 bijzondere verrassingen in petto hebben.

De prijzen variëren van $550 per persoon (voor een 4-persoons indoor kamer) tot $4,240 (voor een zogeheten dubbele “Owners Suite”). De Norwegian Pearl kan 2,380 gasten herbergen en is langer dan drie voetbalvelden.

wyg

Deel: