Madonna zit vol met verrassingen, dat was al bekend. De “Queen of Pop” heeft haar nieuwe album getiteld ‘Rebel Heart’ – met 6 nieuwe tracks – per direct aangeboden via iTunes, dit ver voor op schema. Haar actie is het gevolg van de vloed van gelekte tracks eerder deze week, meer dan 10 demo tracks van de albumsessie vonden hun weg naar het internet.

Madonna; “Ik hoopte mijn nieuwe single ‘Living For Love’ op Valentijnsdag uit te brengen, het album in de lente”, liet de zangeres in een verklaring weten. “Mijn voorkeur gaat uit naar dat mijn fans de complete songs te horen krijgen in plaats van de incomplete tracks die nu over het internet circuleren. Beschouw deze 6 tracks als een vroeg kerstcadeau”.

Onder de 6 nieuwe tracks zitten ‘Bitch I’m Madonna’ (featuring Nicki Minaj), het reggae-achtige ‘Unapologetic Bitch’ en ‘Illuminati’. De producers die hebben meegewerkt aan ‘Rebel Heart’ zijn onder andere Diplo, Kanye West en Billboard. ‘Rebel Heart’ wordt volgens geruchten aanstaanda maandag 22 december uitgebracht, het is Madonna’s 13e studio album en de opvolger van het uit 2012 daterende ‘MDNA’.

Deel: