Het Nirwana Tuinfeest in Lierop heeft de line-up voor de aankomende editie compleet. The Toy Dolls, Kensington (foto), Chef’Special, Dotan en The Dirty Denims zijn de laatste aanvullingen aan het affiche. De uiteindelijke winnaar van Eurosjopper zal uiteraard ook niet ontbreken. Onder de eerdere bevestigingen vielen Papa Roach, Vandenberg’s Moonkings, De Staat, Mozes and the Firstborn en Navarone. Het festival vindt plaats van 15 tot en met 17 augustus. Een passe-partout kost 50 euro.

Met de toevoeging van het rockende viertal The Dirty Denims en de hitmachine van dit moment die inmiddels al een drietal 3FM Awards op de schouw hebben staan in de categorie ‘Beste Live Act’, ‘Beste Album’ en ‘Beste Artiest Rock’, Kensington, belooft de vrijdag een geweldige dag te worden waar de organisatie erg naar uitkijkt.

Maar we worden dit jaar verwend want we kijken minstens zo veel uit naar de zaterdag van Nirwana Tuinfeest. Met de aanvulling van Chef’Special, die deze winter de gevoelige hit ‘In Your Arms’ in handen hadden en graag hun nieuwe CD ‘Passing Through’ willen laten horen, de legendarische funpunkers The Toy Dolls die er altijd een feest van weten te maken getuige het optreden in 2008 op Nirwana Tuinfeest en Dotan die met het nummer ‘Home’ een aardige hit te pakken heeft gaat ook de zaterdag een historische dag worden.

De volledige line-up:

Vrijdag 15 augustus:
Papa Roach, Kensington, Vandenberg’s Moonkings, Navarone, The Dirty Denims en niet te vergeten de winnaar van Eurosjopper, dat plaatsvindt op zaterdag 21 juni.

Zaterdag 16 augustus (Hoofdpodium):
The Toy Dolls, Band of Skulls, De Staat, Chef’Special, Dotan, Mozes and the Firstborn, White Cowbell Oklahoma en An Illusion.

Zaterdag 16 augustus (Tent):
Dos Paulos, Poor John, Catslappin’ Chrissy, Hillbilly Hayride, Jones, Red Sheeran en Big Ritch.

Zondag 17 augustus:
Def Americans (Johnny Cash), Out of Control (U2), Paul de Munnik tribute to Neil Diamond (Neil Diamond), reEditors (Editors), Robot Rock (Daft Punk), Back to the System (System Of A Down), Johnny D. is Back (Fatal Flowers) en Cowboy Billie Boem en de Circusdirecteur.

Met dit programma is de organisatie er van overtuigd dat het een geweldige editie van Nirwana Tuinfeest gaat worden!

Deel: