De hardrockbands Psycho44, The Charm The Fury, White Slice, Dirty Bastards, Stranded7, Zachte g Harde P, Call It Off en Cactus Cowboys breken op 20 en 21 september de tent De Spaanse Kraag op het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst af. De Spaanse Kraag is al jaren een begrip op Breda Barst. In de rode tent in het Valkenberg park staat altijd een mooie mix van regionaal talent en bands die landelijke bekenheid genieten. Ook dit jaar komen liefhebbers van harde gitaren er weer aan hun trekken.

Chaotische grunts
De elektronische stonerrockband Psycho 44 wordt beïnvloed door bands als Queens of The Stone Age, Nine Inch Nails en Team America. The Charm The Fury staat bekend om de harmonische, maar chaotisch tracks en om de grunts van frontvrouw Caroline Westendorp.

De bandleden van White Slice ken je vast nog van verschillende bands als Brat Pack, Gewapend Beton, Local Spastics en Malkovich. Een show van Dirty Bastards staat garant voor rauwe energie en punksongs met catchy refreinen die je bij de ballen grijpen.

Voor iedereen
Popfestival Breda Barst is al jaren een begrip en vindt dit jaar plaats op 21 en 22 september in het mooiste stadspark van Nederland, het Valkenberg park. Eerder kondigde de organisatie al optredens van onder andere Arno, The Rifles, Jett Rebel, Taymir en Hallo Venray aan. De komende weken zal het verdere programma bekend gemaakt worden.

Naast muziek vind je op Breda Barst ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Het festival streeft naar een ecologisch verantwoord evenement. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de muziek of de gezelligheid naar dit gratis toegankelijke festival komt.

Deel: