Parkstad maakt zich weer op voor het leukste festival in de regio, 5 en 6 juli in Park Bekkerveld. Dit jaar met: The Opposities, Racoon, Blaudzun, de Staat, Memphis Maniacs, Douwe Bob, Ali B (& Brownie Dutch, Yes-R en Daryll), Golden Earring, Rowwen Hèze, Sven Feijen & MC Handsome, BloYaTop en The Kik. Daarmee heeft ParkCity Live de winnaars van de Popprijs 2011 en 2012 en meerdere winnaars (6 in totaal) 3FM Awards op MainStage en is daar apetrots op!

In totaal zijn er deze editie 3 podia, waarvan MainStage de belangrijkste is. Podia 2 is een CultuurPodia (indoor) en vult de pauzes van MainStage. Podia 3 is een DanceStage (indoor). Op DanceStage onder andere: Sandro Silva, Jacob van Hage, Girls love Dj’s, Puresang, Roul and Doors en Ben Bastion. Internet popmagazine Zef Magazine verzorgt daarnaast een ‘Unplugged’ stage, waar je kort kunt genieten van de upcoming Limburgse bands. De inrichting op het festivalterrein zal zo zijn, dat de podia totaal geen geluidsoverlast hebben van elkaar, zodoende dat je ook nog ergens lekker kunt chillen in de zon! De kaartverkoop is reeds gestart en verloopt zeer voorspoedig. De organisatie verwacht 15.000 bezoekers over 2 dagen. De ticketprijs blijft overigens zeer aantrekkelijk en ligt onder het landelijk gemiddelde van dit soort festivals.

ParkCity Live is het ideale festival om je vakantie mee te starten. Ook deze editie is het 1 week voordat de Limburgse schoolvakanties beginnen (5 en 6 juli). PCL is een familie festival met grote pop- en rocknamen op MainStage, vette Dj’s in de DanceArea, cultuur snuiven op Festival du PCL en activiteiten voor de jongste onder ons. Ook wordt er aan de inwendige mens gedacht in de Food Area, je kunt er lekker eten!

Vroege kaartkopers worden beloond. Tot 31 mei krijg je 10% extra korting op je entreebewijs. En alsof het nog niet genoeg is, met een gekocht ParkCity Live kaartje krijg je ook nog eens korting bij diverse winkels!

Deel: