Armin van Buuren, die momenteel midden in zijn A State of Trance 650 ‘New Horizons’ en Armin Only ‘Intense’ wereld tour zit, heeft 10 nominaties voor de International Dance Music Awards ontvangen. De toonaangevende awardshow, die eind maart tijdens de Winter Music Conference in Miami, VS zal plaatsvinden, is één van de bekendste shows in de electronic dance music scene. De stemmingspoll, die alle EDM liefhebbers uitnodigt om op hun favorieten te stemmen, is tot 5 maart geopend.

Armin van Buuren is genomineerd voor “Best Global DJ’, ‘Best Trance Track’(twee keer, voor ‘The Expedition’ ASOT 600 Anthem en ‘This Is What It Feels Like’), maar ook voor ‘Best Radio Mix Show DJ’, Best Producer’, Best Artist (Solo)’, ‘Best Full Length DJ Mix’ voor zijn A State of Trance 2013 compilatie en ‘Best Podcast’ voor zijn A State of Trance Podcast. Tot slot is ook Armada Music, het muziek label waar Armin mede-eigenaar van is, wederom genomineerd voor ‘Best Global Record Label’, met deze award ging het label de laatste vijf jaar al naar huis.

IDMA nominaties voor Armin van Buuren:

Best Trance Track
The Expedition (A State of Trance 600 Anthem) – Armin van Buuren & Markus Schulz
This Is What It Feels Like – Armin van Buuren Feat. Trevor Guthrie

Best Compilation or Full Length DJ Mix
A State of Trance 2013 – Armin van Buuren

Best Global DJ
Armin van Buuren

Best Trance DJ
Armin van Buuren

Best Podcast or Radio Mixshow DJ
A State of Trance – Armin van Buuren

Best Artist (Solo)
Armin van Buuren

Best Featured Vocalist Performance

This Is What It Feels Like – Armin van Buuren Feat. Trevor Guthrie

Best Music Video
This Is What It Feels Like – Armin van Buuren Feat. Trevor Guthrie

Best Producer
Armin van Buuren

De 29ste editie van Winter Music Conference vindt plaats in Miami, VS, van 21 t/m 30 maart 2014. Jaarlijks komen er meer dan 60.000 bezoekers uit 70 verschillende landen op de conferentie af, inclusief DJ’s, labeleigenaren en andere afgevaardigden van de dance scene. WMC is één van de belangrijkste happenings in de dance-industrie. Eén van de hoogtepunten tijdens de WMC is de International Dance Music Awards show. Voor de IDMA’s komen ieder jaar meer dan twee miljoen stemmen vanuit 206 landen binnen. Tijdens de award show worden awards in 55 verschillende categorieën uitgereikt. Mensen kunnen tot 5 maart op hun favoriet stemmen via www.armadamusic.com/idma.

 

Deel: