iAM – Klein Zijn

iAM heeft een nieuwe track op de markt gebracht met een missie. ‘Klein Zijn’ gaat niet alleen over het kind mogen zijn, de opbrengsten van het nummer gaan voor een groot deel ook naar het goede doel om kindermisbruik tegen te gaan, de stichting Free A Girl. Een goed streven dus, waar wij alleen maar achter kunnen staan.

Free a Girl is opgericht door Yolanthe Sneijder Cabau, Evelien Hölsken, Roelof van Laar en Arjan Erkel. De ambassadeurs zijn Gwen van Poorten, Anna-Alicia Sklias, Conchita Leeflang, Wimmy Hu, Dave Mantel †, John Ewbank, Jojanneke van den Berge, Niels Geusebroek, Thomas Berge, Tim Hofman en Wesley Sneijder.

Over de hele wereld worden miljoenen meisjes gedwongen tot prostitutie. In India specifiek, worden jonge meisjes opgesloten in hokjes van 1 bij 2 meter en dag in dag uit seksueel uitgebuit. De stichting wil zoveel mogelijk geld ophalen om nog meer meisjes uit de gedwongen prostitutie te kunnen bevrijden en op te vangen. Doe het dus niet alleen maar omdat het een lekker nummer is, maar ook voor het goede doel, draai deze grijs op Youtube, alsmede op Spotify! En laat ze klein zijn!

Deel: