Claw Boys ClawIedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tippen we: Claw Boys Claw!

Zaterdag 12 december: Claw Boys Claw in Hedon

Deze rockers van de Amsterdamse school zijn alles behalve nat achter de oren. Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht en bracht sindsdien twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al dertig jaar de kern van de band.

Soundtracks of their live
De heren Claw Boys Claw zijn speciaal uitgenodigd voor deze avond en gaan een aantal nummers van eigen werk spelen. Daarnaast zijn zij de uitdaging aangegaan om een drietal nummers te selecteren die hun het meest geïnspireerd hebben. Deze “soundtracks of their live” gaan ze uiteraard ook spelen. DJ El Salvo zal hier vervolgens weer op de juiste manier op inspelen.

Kaarten en meer info via https://www.hedon-zwolle.nl/

Deel: