Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Zondag 27 september: Ten Years After in P60 Amstelveen

Ten Years After maakte naast onder meer Fleetwood Mac en Chicken Shack deel uit de ‘bluesboom’ in het Engeland in de jaren zestig. De groep startte pas in 1965 in de bekende bezetting met zanger-gitarist Alvin Lee, toetsenist Chick Churchill, bassist Leon Lyons en drummer Ric Lee. De band werd vooral bekend om het vingervlugge gitaarwerk tijdens het nummer “I’m going home”, dat nog altijd prijkt in de hoogste regionen van de Top 2000.

Met hits als  ‘Love Like a Man’, ‘Going Home’, ‘I’d Love To Change The World’ zijn ze door de decennia heen gewoon lekker doorgegaan met waar ze het allerbeste in zijn: bluesrock!  Verwacht nauwelijks of nog nooit gespeeld materiaal maar ook oude bekende hits zullen vanavond ten gehore worden gebracht.

Meer info en kaarten: http://www.p60.nl/agenda

Deel: