Intense. Een album dat voort zal leven in het nalatenschap van één van de grootste iconen in de elektronische dance muziek. Het vijfde en meeste diverse artiesten album, geliefd om vele redenen. Een muzikaal spel dat verrast en inspireert, en dat ook zal blijven doen met haar officiële remix en deluxe album. ‘The More Intense Edition’ vult het verhaal aan dat Armin van Buuren wil delen, een nog intensere muzikale reis.

armin-van-buuren-intense-the-more-intense-edition-326x326De eerste single van ‘Intense’ werd een wereldwijde hit en ontving goud in Italië, zilver in Groot-Brittannië, dubbel platina in Canada en Nederland en platina in Australië. Het bestormde de charts in de Verenigde Staten en ver daarbuiten, nam de radiostations over van Zweden tot Hong Kong. ‘This Is What It Feels Like’ is slechts één van de 16 tracks van ‘Intense’ die nu is geremixed door rijzende talenten en wereldberoemde producers.

‘More Intense’ brengt niet alleen de originele tracks en videoclips, maar prikkelt ook de zintuigen met 2 gloednieuwe Armin tracks, nog nooit eerder verschenen. Daarnaast brengt het album 16 remixen, van onder andere Protoculture, Dannic, Toby Hedges, Orjan Nilsen en Aly & Fila. Van uplifting trance tot rocking house, warme progressive en nog veel meer, alle stijlen komen voorbij. ‘The More Intense Edition’ zet de muzikale reis van ‘Intense’ voort, onderweg naar de volgende bestemming.

Deel: