Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Black Crowes @ AFAS Live.

Concerttip woensdag 22 mei: The Black Crowes @ AFAS Live

Vers na de aankondiging van hun eerste album in 15 jaar, ‘Happiness Bastards’, maakte de legendarische rockband The Black Crowes bekend dat ze weer op tour gaan! De tour zal 35 steden aandoen in Noord-Amerika en Europa deze lente ter ondersteuning van hun aanstaande studioalbum. De ‘Happiness Bastards Tour’ startte op 2 april in Nashville en doet grote steden aan, waaronder Los Angeles, Londen, New York, Parijs en natuurlijk Amsterdam!

2024 markeert 40 jaar sinds de oprichting van The Black Crowes, en de Robinson-broers claimen dit gedenkwaardige jaar als “hun jaar”. Na decennia gekenmerkt door seks, drugs, ruzies, breuken en scheidingen, laten ze deze onzin nu achter zich en komen ze samen om de wederzijdse liefde voor rock ‘n’ roll te vieren. Vandaag keren The Black Crowes terug naar Nederland voor een show in AFAS Live rond het nieuwe album ‘Happiness Bastards’.

Deel: