Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Manfred Mann’s Earth Band @ Boerderij.

Concerttip zaterdag 27 april: Manfred Mann’s Earth Band @ Boerderij

Manfred Mann had veel succes in de jaren ’60 en deed hier in de jaren ’70 nog een schepje bovenop. In 1971 richtte Mann namelijk Manfred Mann’s Earth Band op. Ze stonden in ’77 als hoofdact op Pinkpop en hadden grote hits als ‘Joybringer’, ‘Blinded by the Light’ en ‘Davy’s on the Road Again’. Een optreden van Manfred Mann’s Earth Band is goed te omschrijven als een Greatest Hits show.

Deel: