Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Joe Bonamassa @ Kursaal Oostende.

Concerttip zondag 7 april: Joe Bonamassa @ Kursaal Oostende

Eén van de grootste gitaarvirtuozen ter wereld komt vanavond naar Kursaal Oostende. Joe Bonamassa is al sinds zijn vierde gefascineerd door het gitaargeluid van Stevie Ray Vaughan en verzorgde op twaalfjarige leeftijd het voorprogramma van B.B. King. Vanaf dit moment is Bonamassa vastberaden om een groot artiest te blijven en nooit uit de schijnwerpers te treden. Daarnaast wil hij met zijn toegankelijke geluid de blues naar het grote publiek brengen. Deze missie lijkt zeer geslaagd te zijn.

Deel: