Ben je gepassioneerd door muziek en wil je jouw liefde voor muziek delen met anderen? Dan is Maxazine Noord Holland op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, zowel fotografen als schrijvers, om ons team te versterken en de Noord Hollandse muziekscene te ontdekken en te verslaan.

Als vrijwilliger bij Maxazine Noord Hollands krijg je de kans om concerten bij te wonen, nieuwe cd’s te beluisteren en interviews te doen met lokale artiesten. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook de mogelijkheid om allerlei ander nieuws te schrijven over de Limburgse muziekscene en je creativiteit de vrije loop te laten. En indien je niet bang bent om verder te reizen dan je met de fiets kan komen, dan ben je bij ons vrij om ook buiten Noord Holland je vleugels te spreiden.

Onze functies zijn op basis van vrijwilligheid, maar bieden tal van voordelen. Naast het plezier dat je beleeft aan het ontdekken van nieuwe muziek en het schrijven over je passie, krijg je ook de kans om je kennis van muziek te vergroten en nieuwe vriendschappen te sluiten binnen ons hechte team, binnen Noord Holland, maar ook daarbuiten. Maxazine Noord Holland maakt namelijk (natuurlijk) onderdeel uit van Maxazine, dat niet alleen in Noord Holland een toonaangevende positie inneemt, maar ook in andere provincies en het buitenland dé bron is voor het meest betrouwbare en inspirerende muzieknieuws, verslagen en interviews.

Maxazine zorgt voor toegangskaarten voor concerten en festivals die je kunt verslaan, en krijg je vaak nieuwe albums ruim voor de officiële release. Fotografen dienen te beschikken over goede apparatuur, zoals een spiegelreflexcamera en de juiste lenzen (stuur enkele foto’s mee ter beoordeling), terwijl schrijvers moeten kunnen schrijven in het Nederlands. Maar ook als je Nederlands niet perfect is, is er ruimte en begeleiding beschikbaar door onze eindredactie, waar ook mogelijkheden liggen voor je!

Woon je niet in Noord Holland of spreek je geen Nederlands? Geen probleem! Zolang je maar één grote eis vervult: passie voor muziek, want ook buiten Noord Holland hebben we plek. Bij Maxazine draait alles om liefde voor muziek en de wil om deze passie te delen met anderen. Wil jij deel uitmaken van ons team en de muziekscene ontdekken en verslaan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en je aan te melden als vrijwilliger bij Maxazine. Samen kunnen we de wereld van de muziek verkennen en laten zien wat de muziekscene te bieden heeft!

Mail voor meer informatie en interesse naar noordholland@maxazine.nl en deel jouw passie voor muziek!

Deel: